Springkastelen

SAFARI:

MG_5509Dit Safari sprinkussen zal de kinderen uren speelplezier bezorgen. Het thema is geschikt voor de allerjongste onder ons alsook voor de iets ouder kinderen die hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan.

 

 

 

 


WESTERN SHOOTER:

combo western shooterMet deze Western Shooter bieden wij u een uniek ontwikkeld product aan! In dit springkasteel kunnen kinderen niet alleen klimmen, springen en glijden maar ook op een veilige manier ballen schieten.

 

 

 


DISCO JUMPER:

disco jumperDankzij de ingebouwde mp3 speler kunnen de kinderen zich hier uitleven op hun favoriete muziek. Reken daarbij nog eens de discoverlichting bij die zich aan het plafond bevind en het feest kan helemaal beginnen.

 

 

 

 


BASSI:

maxi clownDankzij zijn formaat is deze Bassi geschikt voor een groter aantal kinderen. Ook trekt dit springkasteel direct de aandacht. En zeg eens eerlijk, wie is er nu niet zot van clowns?

 

 

 

 


 CLOWN INTERACTIEF:

20140629_132258

Deze Clown interactief is de uitgebreidere versie van onze Bassi. Dankzij een extra toevoeging zorgt dit springkussen voor nog meer actie en kunnen de kinderen 1 tegen 1 of in teams tegen elkaar spelen. Benieuwd hoe, kijk dan snel verder.

 

 

 

 


KABOUTERFUN:

springkasteel-vijfhoek-kabouter-2-940x652Dit vijfhoek springkasteel heeft aan de zijkant een glijbaan en binnenin zijn obstakels op het springvlak geplaatst. Kortom, uren speelvermaak

 

 

 


MULTIFUN VLIEGTUIG:

Bezorg kinderen een unieke beleving met dit multifun springkasteel met vliegtuig thema. De kinderen kunnen langs of over de objecten klimmen en de pilaren zijn voorzien van prachtige kleurenprints!

 

 

 


COMBO CIRCUS:

Met dit springkasteel met vele verschillende elementen weet je kinderen urenlang te vermaken. Door de glijbaan, klimwand en obstakels is dit een springkasteel dat bij zowel jongens als meisjes altijd in de smaak zal vallen.

 

© 2024: pks-service | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress