Partymateriaal

BUFFETTAFEL:

buffettafelOnze buffettafels zijn geschikt voor ieder feest. Zowel als zittafel of eettafel zijn onze buffettafels geschikt voor wat dan ook. Nog wat plaats nodig om uw buffet of andere uit te stellen, deze tafel doet het wel.

 

 

 

 


TERRASVERWARMER:

terrasverwarmerRond de avond kan het al snel afkoelen wat al snel een domper is op uw feest. Zeker als uw gasten zich niet meer kunnen verwarmen en dus richting huiswaarts trekken. Dit is vanaf nu verleden tijd want dankzij onze terrasverwarmer blijft het lekker warm in uw tent.

 

 

 

 


VOUWSTOELEN:

vouwstoelenBij eender wat feest heb je natuurlijk graag dat de gasten kunnen zitten. Dankzij onze compacte vouwstoelen is dit vanaf nu geen probleem meer.

 

 

 


PARTYTENT 8 x 4 m:

partytent1Deze partytent komt op eender welk feest wel altijd van pas. Wilt u uw gasten een plaats aanbieden waar ze op hun gemak van hun hapje, drankje of babbel genieten zonder dat ze in de vlakke zon moeten zitten? Of bent u eerder op zoek naar een ideale schuilplaats mocht het weer op uw feest dan toch niet meezitten. Geen Paniek, dankzij zijn grote van 8 op 4 meter kan deze partytent plaats bieden aan een 40-tal personen.

 

 

 


POPCORN / SUIKERSPINMACHINE:

Suikerspinmachine popcornmachineDankzij deze toestellen hebt u gegarandeerd smulplezier voor klein en groot op uw feest.Deze toestellen zijn compact en dus handig te plaatsen maar zijn vooral ook makkelijk in gebruik waardoor iedereen ze kan bedienen.

 

© 2023: pks-service | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress