Voorwaarden

1. Reservatie:
– De reservatie is pas definitief en geldig als deze door ons bevestigd werd.

2. Annulatie:
– Bij aanhoudend slecht weer of bij slecht weer voorspelling kan u kosteloos annuleren tot   de avond voor levering. Bij andere last minute annulaties zijn we genoodzaakt de    huursom alsnog aan te rekenen.

3. Betaling:
– De betaling van het gehuurd materiaal gebeurt contant bij in ontvangstname van het gehuurd materiaal. Alle prijzen vermeld op de website zijn inclusief BTW.

4. Waarborg:
– Indien er een waarborg betaald moet worden voor het huren van een bepaald product zal dit steeds op voorhand gekend gemaakt zijn en zal deze waarborg terug overhandigd worden bij het correct inleveren van het gehuurde product.

5. Levering
– De levering is gratis binnen een straal van 20 km berekend vanaf Gitsestraat 372
8800 Roeselare, eens de levering verder dient te gebeuren wordt een vergoeding van 0,5€ gerekend per bijkomende kilometer. De levering gebeurt in samenspraak met de huurder, ophalen idem levering.

6. In ontvangstname:
– Bij in ontvangstname zal de huurder een huurovereenkomst tekenen. Hiermee verklaart de huurder alle huurvoorwaarden en gebruiksvoorwaarden gelezen te hebben en hiermee akkoord te gaan. Ook bevestigt hij op hoogte te zijn van de werking van het gehuurde goed en heeft hij notie genomen van de goede staat van het gehuurde materiaal.
– Het tijdstip van levering en ophaling zijn onderling af te spreken.
– Indien op het afgesproken tijdstip niemand aanwezig is om het kasteel in ontvangst te nemen zal het springkasteel toch aangerekend worden.
– In geval van niet of laattijdige levering zal de klant geen enkele schadevergoeding kunnen eisen van de verhuurder.

7. Plaatsing:
– Het springkasteel kan best op een vlakke en zachte ondergrond, bij voorkeur gras, geplaatst worden. Het mag niet geplaatst worden op een puntige ondergrond (stenen, glas,…).
– De blower van het springkasteel mag nooit afgedekt worden. Deze is bestand tegen water. Indien u de blower uitschakelt mag deze weer worden aangezet als de motor volledig tot stilstand gekomen is.
– Indien het springkasteel bij de huurder overnacht, zal de huurder instaan voor het afkoppelen van de blower en het veilig wegbergen ervan.
– Het springkasteel mag na opstelling niet verplaatst worden.
– De toevoerbuis tot de motor moet steeds gestrekt liggen (voorkomt verbranding van de motor).

8. Aansprakelijkheid:
– De klant is verantwoordelijk voor eventuele schade/ongevallen veroorzaakt door het gehuurde voorwerp tijdens de huurperiode.
– Alle schade anders dan normale slijtage, alsook eventuele reinigingskosten veroorzaakt door abnormaal gebruik zullen worden aangerekend aan de huurder.

9. Verantwoordelijkheid:
– De verhuurder kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen tijdens het gebruik, de op- of afbouw, schade aan grasvelden en andere ondergronden, schade aan elektrische installaties.
– U kan bij uw verzekeringsagent een extra verzekering afsluiten, welke elk ongeval zal dekken vanaf de in ontvangstname tot de wederafgifte, met afstand van elk recht op verhaal lastens de verhuurder.
– Permanent toezicht van een volwassene is ten strengste aanbevolen bij het gebruik van een springkasteel.

10. Wat bij regen?
– Bij regenweer moet het springkasteel steeds onmiddelijk buiten gebruik gesteld worden.
Stroom uitschakelen
– De muren naar binnen plooien.
– Springkasteel dubbelvouwen zodat er niet veel water kan inlopen. Indien het toch open blijft liggen sijpelt er water in het binnenste en ontstaat er schade die door de huurder dient betaald te worden. Belangrijk: na de regen het kasteel zo snel mogelijk terug opblazen zodat het kan drogen.
– NB: Om misverstanden te vermijden: overdekte springkastelen zijn bedoeld als bescherming tegen de zon en niet zozeer als bescherming tegen de regen. Zekere bescherming tegen de regen is aanwezig maar toch zal nog steeds regenwater doorsijpelen.

11. Gebruik van de attracties:
– Brillen, schoenen, sleutelhangers of andere puntige voorwerpen zijn strikt verboden tijdens het gebruik van het luchtkasteel. Dit om materiële en lichamelijke schade te voorkomen.
– Verboden om op de muren te klimmen of te hangen.
– Verboden te eten of te drinken op het kasteel.
– Het voorste gedeelte dient enkel als opstap. Hierdoor is het uit veiligheidsoverwegingen ook verboden hierop te springen.
– Een springkasteel is ontworpen voor kinderen. Permanente begeleiding dient aanwezig te zijn.
– De besproken beperkingen in gebruik zijn niet limitatief opgesomd.

12. Voorzieningen:
– De huurder moet stroom van 220V en 16A voorzien.
– De huurder zorgt voor een vrije doorgang van 1-2 meter om het springkasteel tot op zijn plaats te krijgen.
– Voorzie rond het springkasteel een ruimte van minstens 1 meter langs elke zijde en 2 meter achter het kasteel voor de motor.

 

Alvast bedankt voor het doornemen van de voorwaarden.
Echter laat ons duidelijk zijn dat het plezier voor de kinderen sowieso centraal staat.

 

© 2023: pks-service | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress