Spelletjes

INTERACTIEVE TAFEL:

IPS-tafel-1-zonder-rand-940x627Dankzij deze interactieve tafel kan iedereen zich uitleven op een competitieve manier.
Deze tafel is niet geschikt voor de allerkleinsten onder ons maar is zeker een leuke extra op uw feest voor de iets ouderen…

 

 


REUZE 4 OP EEN RIJ:

reuze 4 op een rijPlezier gegarandeerd voor jong en oud dankzij deze reuzeversie van 4 op een rij. Probeer als eerste 4 schijven op een rij te krijgen maar let op dat je tegenstander het niet rapper kan. Dit spel kan gerust ook binnen gespeeld worden indien de regen weer eens voor spelbreker speelt.

 

 


STOKKENVANGEN:

stokkenvangenEen geweldig spel voor jong en oud. Het frame is luchtdicht. Dit houdt in dat het eenmalig opgeblazen dient te worden en voor de rest zonder blower functioneert. In de balk zitten 10 elektromagneten waar de stokken aan vast zitten, welke d.m.v. het bedieningskastje aan- en uitgeschakeld worden. Deze wordt gevoed door netstroom.

 

 

 

 


VOLKSSPELEN:

volksspelenDit is iets waar niet alleen de kinderen verzot op zijn. Deze klassieke volksspelen kunnen al wel eens goede oude herinneringen naar boven brengen en zeg eens eerlijk, wie geniet er nu eens niet van nog eens die goede oude spelletjes uit “zijn” tijd. Deze 4 spelletjes (Sjoelbak, Hockeytafel, Knikkerbaan en Spiraal) Zijn enorm gemakkelijk te plaatsen en te gebruiken.

 

 


VISSPEL:

IMG_0187Welke kinderen houden nu niet van eens een spelletje eendjes vangen net zoals op de kermis. Dankzij dit visspel is dit nu ook op uw feestje mogelijk. Deze wordt gevoed door netstroom.

 

 

 


OPBLAASBARE KINDERSPELEN:

opblaasbaar-kinderspelen-3-940x652De kinderspelen is een leuke set van 4 spellen! De Big Mouth Lion, het Basketbal spel, het sneeuwbalgooien en het Baseball spel.

© 2019: pks-service | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress