Springkastelen

SAFARI:

MG_5509Dit Safari sprinkussen zal de kinderen uren speelplezier bezorgen. Het thema is geschikt voor de allerjongste onder ons alsook voor de iets ouder kinderen die hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan.

 

 

 

 


WESTERN SHOOTER:

combo western shooterMet deze Western Shooter bieden wij u een uniek ontwikkeld product aan! In dit springkasteel kunnen kinderen niet alleen klimmen, springen en glijden maar ook op een veilige manier ballen schieten.

 

 

 


DISCO JUMPER:

ZELF AF TE HALEN

disco jumperDankzij de ingebouwde mp3 speler kunnen de kinderen zich hier uitleven op hun favoriete muziek. Reken daarbij nog eens de discoverlichting bij die zich aan het plafond bevind en het feest kan helemaal beginnen.

 

 

 

 


DOLFIJN MULTIPLAY:

ZELF AF TE HALEN

dolfijn multiplaySpringen, botsen, klimmen, kruipen, glijden. Deze dofijn multiplay geeft echt alles waar kinderen zot van zijn.

 

 

 

 

 


 

OLAF:

913-frsl-frozenVan wie was Olaf nu niet de favoriete personage uit de disneyfilm Frozen. Vanaf nu kan je je favoriete Frozen personage dan ook huren als springkussen.

 

 


MINIONS SLIDE:

De Minions zijn er dit keer ook in uw favoriete springkussen. Dankzij deze Minion Slide kunnen de kinderen zich nu volop uitleven waarbij springen, botsen en glijden centraal staat.

 

 

 


BASSI:

maxi clownDankzij zijn formaat is deze Bassi geschikt voor een groter aantal kinderen. Ook trekt dit springkasteel direct de aandacht. En zeg eens eerlijk, wie is er nu niet zot van clowns?

 

 

 

 


 CLOWN INTERACTIEF:

20140629_132258

Deze Clown interactief is de uitgebreidere versie van onze Bassi. Dankzij een extra toevoeging zorgt dit springkussen voor nog meer actie en kunnen de kinderen 1 tegen 1 of in teams tegen elkaar spelen. Benieuwd hoe, kijk dan snel verder.

 

 

 

 


SCHNAPPI JUMPER:

schnappi jumper (2)Deze schnappi jumper kan dankzij zijn grote en doorloop mogelijkheden plezier bieden aan tal van kinderen. Deze schnappi jumper bied niet enkel springplezier maar ook klim, glij en botsplezier voor klein en groot.

 

 

 


KABOUTERFUN:

ZELF AF TE HALEN

springkasteel-vijfhoek-kabouter-2-940x652Dit vijfhoek springkasteel heeft aan de zijkant een glijbaan en binnenin zijn obstakels op het springvlak geplaatst. Kortom, uren speelvermaak

 

 

 


UNICORN XL:

Dit Unicorn XL springkussen spreekt tot de verbeelding van klein en groot. Dankzij de kleurrijke prints is dit sowieso een eyecather op elk feest. De klimberg én glijbaan maken er een echte blikvanger van.

 

 

 


FEEST:

Het feest springkussen is klein en opvallend ogend!
Met zijn vrolijke kleuren zal dit springkasteel het zeker goed doen onder de wat kleinere kinderen. Met dit kleine Feest springkasteel is elk (kinder)feestje, buurt- of verenigingsfeest een succes!

© 2019: pks-service | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress